PNI 1001CM, o cameră robustă pentru exterior

36 de leduri infraroşu, care sporesc câmpul vizual la până 30 de metri pe timpul nopţii. E una dintre punctele forte ale PNI 1001CM, o cameră robustă pentru exterior care oferă o imagine curată la un preţ accesibil.

PRO: Cameră robustă, potrivită pentru exterior

Pentru o cameră robustă de supraveghere de exterior, cel mai important aspect e carcasa metalică ce oferă rezistenţă la intemperii, umiditate, soare, şi poate chiar zăpadă. Cu un set de lentile varifocale, de tip 2.8-12mm, camera PNI 1001CM e fabricată din materiale bune şi de calitate, construită cu simţ de răspundere. Camera nu depăşeşte 900 de grame, pentru o dimensiune de 131 x 93 x 131 mm.

PRO: Imagine clară pe timp de noapte, dar şi pe zi

Printre funcţiile pe care PNI 1001CM le oferă se numără Auto Gain Control (AGC) – funcţie ce permite camerei să redea o imagine de calitate chiar şi în condiţii de iluminare slabă, Auto Electronic Shutter (AES) – funcţie ce permite adaptarea automată a imaginii în funcţie de luminozitate, şi IR CUT – funcţie ce reflectă sau blochează undele medii de infraroşu în timp ce trece lumina.

Câmpul vizual se poate fixa manual, rotind camera atât pe orizontală, cât şi pe verticală. De asemenea, tot manual se poate seta zoom-ul şi punctul de focus. În imagini se şi observă cele două butoane din care se fac setările, în momentul instalării camerei.

CONTRA: Camera nu este Full HD

Camera PNI 1001CM oferă imagini la o rezoluţie de 1000 linii TV, însă nu Full HD. Imaginile rămân în continuare clare, însă, ceea ce o face potrivită pentru o cameră de supraveghere de exterior.

CONTRA: Nu este Wi-Fi

Camera nu dispune de conectivitate Wi-Fi, ci se conectează prin cablu, astfel că pe lângă cameră trebuie să ai achiziţionat şi un dispozitiv DVR Analogic la care să o legi. Partea bună e că, odată achiziţionat DVR-ul, poţi să legi mai multe camere la el. Stocarea tot pe el se face.

Camera este alimentată la 12V.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *