Optimus AT 308-2, camera de interior care urmăreşte automat mişcarea

Astăzi discutăm despre o cameră pentru interior, accesibilă prin Wi-Fi, care poate fi folosită cu uşurinţă de oriunde. Optimus AT 308-2 se numeşte şi aduce o tehnologie de ultimă generaţie într-o carcasă extrem de mică, aşa cum precizează cei ce o produc.

Nu rămâne niciun unghi neacoperit, nici măcar noaptea

Cu o rezoluţie FullHD de 2 megapixeli şi cu o lentilă de 3,6mm, camera acoperă un unghi larg, ceea ce o face potrivită pentru interior. Asta nu ar fi, oricum, o problemă, pentru că obiectivul camerei poate fi rotit pe orizontală pe 355 grade, iar pe verticală pe 85 grade. Camera dispune şi de un zoom de 4x, dar este unul digital, ceea ce înseamnă că afectează imaginea. Cum era de aşteptat, are şi nightvision. Cele 6 leduri infraroşu oferă vizibilitate de până la 10 metri.

Aplicaţie inteligentă

Camera se conectează la dispozitivele mobile prin aplicaţia YCC365, care permite o serie întreagă de funcţii, cum ar fi rotirea de care am spus mai sus, dar şi întregistrarea de fragmente video sau capturi direct în memoria dispozitivului, pentru a putea fi trimise instant. Şi cardul micro-SD pe care putem alege să îl avem sau nu în cameră poate fi accesat tot din aplicaţie, într-un timeline. Atenţie, camera nu suportă un card mai mare de 128 GB, nu că n-ar fi destul de „încăpător”. Cardul intră sub lentilă. Rotirea trebuie făcută manual.

Autourmărire când detectează mişcare

Camera Optimus AT 308-S poate fi configurată să urmărească automat subiectul aflat în mişcare. Şi trimite şi notificări, dacă ne interesează. Totodată are şi o funcţie de walkie-talkie la ea, dar calitatea sunetului nu este extraordinară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *